söndag 8 mars 2009

Norge

Hello!

Idag har jag varit riktigt lat och sovit till kvart över ett. Ola knackade just på dörren och frågade om jag skulle med och äta men jag tackade från sängen nej till erbjudandet och sitter nu hungrig på hotellet istället. Dumt!

För er som vill läsa Özz tankar om fredagskvällen kan gå in HÄR.
Men vad hände igår? Jo!
På dagen så gick vi ut för att äta och som Aron nämnde i sitt gästblogginlägg så är allt otroligt dyrt här. En pizza som vi åt kostade drygt 100 norska kronor. Då gick vi ändå till ett vad jag tror billigt ställe på deras söder/rinkeby som de kallar Grönland.
På kvällen var det Latter igen. Den stora skillnaden den här gången var att det var typ tre svenskar i publiken jämfört med dagen innan då det kanske var 40% svenskar i publiken. Det gick bättre för mig då det var fler svenskar. Vet inte om det berodde på det men så är det.
I kväll är det något dom kallar branjekväll som innebär att alla som jobbar inom service yrken är lediga och kan komma. Ska bli kul att se hur det blir:)

Nu måste jag leta reda på föda för jag vågar inte ta något från minibaren och bli skyldig hotellet 4008 kr som det antagligen kostar för en snickers.

Hörs snart igen....

Inga kommentarer: